12 ago 2011, 23:33

Си 

  Poesía » De amor
808 1 13

 

 

 

 

Само час

и ще видя ръцете ти

и дъжда,

дето спи в тишината им…

Само час

и ще видя лицето ти,

уморено

и тъжно по своему…

Само час

ме дели от безкрая

на неслучени още мечти;

и  усещам, 

дори да не зная,

че си смисъл и път.

И си ти.

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??