Светлината блесна в утринта ранна,
огря небето със златист покров.
Дървета, пътеки, птиците странни
разцъфват в лъчите, под нежния зов.
Полянки светят в багри, свежи, ярки,
цветята пеят своята песен сладка.
Слънцето грее, лятото се варди,
а вятърът подканя в танц листата.
Звездите вечер водят ни в мечтите,
луна ни пази с белия си взор.
В природата намираме светлина и сила,
а всяка искрица е дар и простор.
© Десислава Иванова Todos los derechos reservados