13 июл. 2024 г., 08:52

Сияйни мигове 

  Поэзия » Пейзажная, Другая
156 0 0

Светлината блесна в утринта ранна, 
огря небето със златист покров. 
Дървета, пътеки, птиците странни 
разцъфват в лъчите, под нежния зов.

 

Полянки светят в багри, свежи, ярки, 
цветята пеят своята песен сладка. 
Слънцето грее, лятото се варди, 
а вятърът подканя в танц листата.

 

Звездите вечер водят ни в мечтите, 
луна ни пази с белия си взор. 
В природата намираме светлина и сила, 
а всяка искрица е дар и простор.

 

© Десислава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??