22 abr 2009, 0:44

Сладки сълзи 

  Poesía » De amor
547 0 4

Така се случи някога, където

ти пиеше очите ми безмерно...

И пак ще си навярно влюбен

и търсещ пристана уютен...

Така се случи някога, където

сама не съм във празната си стая

и сълзи не проливам аз от ревност,

щом ти се случваш, там, където

запазих място във сърцето...

Завесите потрепват пак смутени,

обагрят в пламъци сатена

и сладки сълзи разпилени...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??