Apr 22, 2009, 12:44 AM

Сладки сълзи 

  Poetry » Love
541 0 4

Така се случи някога, където

ти пиеше очите ми безмерно...

И пак ще си навярно влюбен

и търсещ пристана уютен...

Така се случи някога, където

сама не съм във празната си стая

и сълзи не проливам аз от ревност,

щом ти се случваш, там, където

запазих място във сърцето...

Завесите потрепват пак смутени,

обагрят в пламъци сатена

и сладки сълзи разпилени...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??