22.04.2009 г., 0:44 ч.

Сладки сълзи 

  Поезия » Любовна
546 0 4

Така се случи някога, където

ти пиеше очите ми безмерно...

И пак ще си навярно влюбен

и търсещ пристана уютен...

Така се случи някога, където

сама не съм във празната си стая

и сълзи не проливам аз от ревност,

щом ти се случваш, там, където

запазих място във сърцето...

Завесите потрепват пак смутени,

обагрят в пламъци сатена

и сладки сълзи разпилени...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??