16 sept 2008, 7:47

След дъжда... 

  Poesía » Filosófica
749 0 9
 

                         След дъжда...

 

              Ухае на цветя дъгата

              върху чéлото на слънцето.

              Не я е грижа ни гравитация,

              нито стон от отвъдното...

 

              Вперила е сетива към просторите -

              пълни душата ми с благост...

              Разкъсала с луд копнеж оковите -

              носи ми свежест и радост.

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??