Преглъщам.
Нажежено до сълзи.
Боли от дири.
На тръни раздрали
не плът,
а душа.
Трия.
Солени следи
на несбъднато утре,
в мъртво днес влагани.
Галя рани.
За очите невидими.
Жигосан спомен
за след смъртта.
Боря се.
В този свят с дявола.
Щом все още обичам
след всичко през мене преминало,
в другия няма да му се дам.
© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados