25.02.2008 г., 7:21 ч.

След всичко 

  Поезия
978 0 30
 

Преглъщам.

Нажежено до сълзи.

Боли от дири.

На тръни раздрали

не плът,

а  душа.

Трия.

Солени следи

на несбъднато утре,

в мъртво днес влагани.

Галя рани.

За очите невидими.

Жигосан спомен

за след смъртта.

Боря се.

В този свят с дявола.

Щом все още обичам

след всичко през мене преминало,

в другия няма да му се дам.

 

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??