Feb 25, 2008, 7:21 AM

След всичко 

  Poetry
983 0 30
 

Преглъщам.

Нажежено до сълзи.

Боли от дири.

На тръни раздрали

не плът,

а  душа.

Трия.

Солени следи

на несбъднато утре,

в мъртво днес влагани.

Галя рани.

За очите невидими.

Жигосан спомен

за след смъртта.

Боря се.

В този свят с дявола.

Щом все още обичам

след всичко през мене преминало,

в другия няма да му се дам.

 

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??