15 ene 2010, 20:40

Слънце и мъгла 

  Poesía » De amor
393 0 0

Любов усмивка и сълзи

В моите очи това си ти

Облечен в мразовита нежност

Превърна се в неизказана избежност

 

 

Слънце а след това мъгла

Безкрайно щастие и отново самота

Зареян в далечна синева

Виждаш лъчи а наблизо пустота

 

 

Усмихваш се но пак вали

Продължаваш спираш и боли

Сълзите в цветен дъжд превръщаш

И с треперещи ръце надеждата прегръщаш

 

 

Любов студена с безгранична страст

Мъглата тихичко обгръща я със власт

В очите ти - мечти неуловими

В сърцето ти - слънчеви пориви повторими...

© Мария Данекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??