28 sept 2017, 19:17

Слънцецветна птица 

  Poesía » Filosófica, Versos blancos
538 0 3

Аз виждах в небето безкрайно

как някаква птица летѝ,

не гарван (от мрака по-черен),

а птица от ярки лъчи.

 

По-светла от жаркото слънце,

летеше стремглаво към мен.

Щом кацна на моето рамо

започна слова да редѝ.

 

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Вдъхновение за това стихотворение получих от песента на Икомоно Гакари, blue bird.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??