11 ene 2013, 20:16  

Смела съм, но не до там 

  Poesía » De amor
614 0 7

Смела съм, но не до там

 

 

Ах, късно е. Как да го избегна!?!

И да пропадна, като в бездна,

и после да изпитвам само срам...

Горко ми, но ще Ви погледна там.

О, демон! А съм така праведна.

 

 

И знам единствено луната медна

ще бди над тази моя мисъл блудна.

Но млъкни, сърце! Ти - на чувства храм.

Ах, късно е.

 

 

В агония съм, а душата бедна

гори в таз грешчица последна.

Как на страстта си воля аз да дам!?!

За радост - смела съм, но не до там.

И все пак, дали ако Ви погледна...

Ах, късно е.

 

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??