Късаха, ветровете сиви
крилцата - нежни и бели.
Лицето сълзите раздират
красиво то, безмислено беше!
Тя падаше!
... десцендира устремена
пътят
,
кръвта
,
фатално...
...
Н
А
Д
О
Л
У, ....
Н
А
Д
О
Л
У
.
.
.
Костите бели
сред тръните мъртви...
К
Р А
И В Т
А реалност
гротескно красива!
© Васил Todos los derechos reservados