21.04.2018 г., 9:50 ч.

Смъртта на птицата 

  Поезия » Друга
543 1 0

Късаха, ветровете сиви

крилцата - нежни и бели.

Лицето сълзите раздират

красиво то, безмислено беше!

 

Тя падаше!

   ... десцендира устремена

пътят

          , 

            кръвта

                          ,

                             фатално...

...

   Н

      А

         Д

             О

               Л

                 У,             ....

                                    Н

                                        А

                                          Д

                                             О

                                             Л

                                             У

                                               . 

                                               .

                                               .

 

Костите бели

     сред тръните мъртви...

К             

  Р             А

   И  В     Т

           А       реалност

гротескно красива!

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??