13 ago 2008, 11:54

Снощи се сгодихме с Бог 

  Poesía » De humor
644 0 19

Снощи се сгодихме с Бог...

Напихме се в кварталното капанче.

От водката ни лъхна на живот,

ударихме го на любов и танци.

 

Доливаше ни в чашите кръчмарят.

Поглеждаше ни, вдигаше и тост.

А ние с дансинга в едно догаряхме...

Ах, как танцува само този Бог!...

 

Снощи се сгодихме с Бог...

А днес ме гони яко махмурлука.

От водката ми лъхна на живот...

Какъв живот?! Поредна несполука.

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??