Снощи се сгодихме с Бог...
Напихме се в кварталното капанче.
От водката ни лъхна на живот,
ударихме го на любов и танци.
Доливаше ни в чашите кръчмарят.
Поглеждаше ни, вдигаше и тост.
А ние с дансинга в едно догаряхме...
Ах, как танцува само този Бог!...
Снощи се сгодихме с Бог...
А днес ме гони яко махмурлука.
От водката ми лъхна на живот...
Какъв живот?! Поредна несполука.
© Сияна Георгиева All rights reserved.
Сиска*!