Скромно стъпвам по земята
облечена в кокичета.
Зима е.
към кръчмата несигурно вървя
отново...
с душа съблечена.
Зима е... Душата търси маковете
тъй красиви и отровни
от една жена която на ''ужким''
ме обичаше...
като деца с нея си
играехме на ''жмичка''
и на чичо доктор...
Също.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados