4 sept 2019, 14:18  

Спомен 

  Poesía » De amor, Verso libre
671 2 1

Когато ме попитат 

Какво е любов

А, аз неволево

извръщам поглед

Нагоре, вляво

По посока спомените

И описвам теб

 

Езикът на тялото пак ме издава

© Габриела ДЕ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??