Sep 4, 2019, 2:18 PM  

Спомен 

  Poetry » Love, Free verse
672 2 1

Когато ме попитат 

Какво е любов

А, аз неволево

извръщам поглед

Нагоре, вляво

По посока спомените

И описвам теб

 

Езикът на тялото пак ме издава

© Габриела ДЕ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??