4.09.2019 г., 14:18 ч.  

Спомен 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
655 2 1

Когато ме попитат 

Какво е любов

А, аз неволево

извръщам поглед

Нагоре, вляво

По посока спомените

И описвам теб

 

Езикът на тялото пак ме издава

© Габриела ДЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??