17 ago 2012, 11:39

Спомен от лятото 

  Poesía » Formas orientales
757 0 14

По уличката

тихо радостта върви.

Чувство за младост.

 

***

Съхне орехът.

Лятото пак зарони

презрели чувства.

 

***

Слънчеви петна

под старата смокиня.

Спомен шушукат.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??