1 mar 2009, 9:30

Спомен от любовта 

  Poesía » Filosófica
785 0 5

         Нежност и красота, изгарящи в някоя душа...

         Кратък миг от вечността, която премина през две сърца...

         Пясък и малко прах от останките на нашите тела...

         Телата, които страстта изгори, като есенни листа...

         Остана само пепел, разпиляна от свобода...

         И малко самота, смесена със спомен от любовта...

         Като малка бездна от мечти, преплетени в тишина...

         Докато накрая не изчезна и тя...

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??