1.03.2009 г., 9:30 ч.

Спомен от любовта 

  Поезия » Философска
781 0 5

         Нежност и красота, изгарящи в някоя душа...

         Кратък миг от вечността, която премина през две сърца...

         Пясък и малко прах от останките на нашите тела...

         Телата, които страстта изгори, като есенни листа...

         Остана само пепел, разпиляна от свобода...

         И малко самота, смесена със спомен от любовта...

         Като малка бездна от мечти, преплетени в тишина...

         Докато накрая не изчезна и тя...

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??