Нежност и красота, изгарящи в някоя душа...
Кратък миг от вечността, която премина през две сърца...
Пясък и малко прах от останките на нашите тела...
Телата, които страстта изгори, като есенни листа...
Остана само пепел, разпиляна от свобода...
И малко самота, смесена със спомен от любовта...
Като малка бездна от мечти, преплетени в тишина...
Докато накрая не изчезна и тя...
© Бен Ар All rights reserved.