Спомням си с болка в сърцето,
как разбрах за теб и нея.
И всяка вечер плаках до зори,
защото ви обичах,
а вие... сте ме лъгали.
Споменът ме мъчи до полуда,
и пак не мога да го разбера,
за тебе давах всичко,
а тя бе приятелка добра.
Но ето, че животът е коварен,
а приятелството е лъжа.
Сега, когато зная всичко,
давам ви пълна свобода.
И вече ти не липсваш ми,
а с нея не говоря.
Сега отивам си,
но знай, че пак съм твоя.
© Бойка Миркова Todos los derechos reservados