Стъпки среднощни,
остават при мен,
нежно докосване,
шепот желан,
отдаване страстно,
тяло във плен,
прегръдки напомнящи,
памук и сатен.
Въздух изпълнен
с екстаз в нощта,
устни целуващи
нямат насита,
сладка болка,
извайва сълза,
плаче сърцето...
нощта си отива
© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados