17.11.2006 г., 17:35 ч.

Среднощно 

  Поезия
752 0 15

Стъпки среднощни,

остават при мен,

нежно докосване,

шепот желан,

отдаване страстно,

тяло във плен,

прегръдки напомнящи,

памук и сатен.

Въздух изпълнен

с екстаз в нощта,

устни целуващи

нямат насита,

сладка болка,

извайва сълза,

плаче сърцето... 
нощта си отива

© Людмила Нилсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??