Nov 17, 2006, 5:35 PM

Среднощно 

  Poetry
745 0 15

Стъпки среднощни,

остават при мен,

нежно докосване,

шепот желан,

отдаване страстно,

тяло във плен,

прегръдки напомнящи,

памук и сатен.

Въздух изпълнен

с екстаз в нощта,

устни целуващи

нямат насита,

сладка болка,

извайва сълза,

плаче сърцето... 
нощта си отива

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??