2 ago 2011, 21:27

Сродната Душа 

  Poesía
517 0 4

ИЗМИСЛИХ ТЕ!
Намерих време...

СЪНУВАХ ТЕ!
И нощ и ден...
РИСУВАХ ТЕ!
Със акварели...
ПОТЪРСИХ ТЕ!
А бе до мен...

ИЗВИКАХ ТЕ!
С Надежда и Мечта....
МЕЧТАЕХ ТЕ!
Със цялата  Душа...
НАМЕРИХ ТЕ!
Дали разбра...
Какво съм аз ли?
СРОДНАТА ДУША.

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??