Aug 2, 2011, 9:27 PM

Сродната Душа 

  Poetry
516 0 4

ИЗМИСЛИХ ТЕ!
Намерих време...

СЪНУВАХ ТЕ!
И нощ и ден...
РИСУВАХ ТЕ!
Със акварели...
ПОТЪРСИХ ТЕ!
А бе до мен...

ИЗВИКАХ ТЕ!
С Надежда и Мечта....
МЕЧТАЕХ ТЕ!
Със цялата  Душа...
НАМЕРИХ ТЕ!
Дали разбра...
Какво съм аз ли?
СРОДНАТА ДУША.

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??