28 jun 2007, 14:29

Стеди, с отрязана коса. 

  Poesía
813 0 9
Порасналото ми момиче...
Отрязани,
къдриците
отвя ги вятъра.
Сега си малка дама.
А мама
в извивката на тънкото вратле
открива запетаята,
която
поставяме след детството.
От мен ли си научила
как, смеейки се,
да разтапяш айсберги?
С език,
прехапан от усърдие,
следиш на пръстите си хода -
за първи път
на пясъка написа С Т Э Д N.
Порасналото ми момиче.
Тичай.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??