6 mar 2011, 21:34

Стихче за колежките 

  Poesía » Otra
2096 0 1

Пиша стихче аз за тях - 

не е първо то на брой.

Не защото искам грях,

нито мигове в порой!!

 

И да спра се аз не мога,

щото те са тъй красиви!!

Нивга аз не съм се трогвал 

от такива самодиви!

 

Идващи от всеки край

и в потока те подбрани.

С тях съм не във ВУЗ, а в рай,

сякаш са за мен избрани;

 

за да бъдат мойте мисли,

мойте мигове, вълнения...

Друго мога ли да искам

от божествени творения?

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??