18 may 2008, 9:25

Студено 

  Poesía » De amor
813 0 16

Аз просто се помолих да не вярвам

в утехата на твойто безразличие.

Във думите ти късни се смалявах

(сърцето ми до вчера беше ничие).

 

Отрано завалях през дъждовете,

изгоних всички летни своеволия.

И пръстите, усукани от трепети,

изсвириха те в ледена мелодия.

 

http://youtube.com/watch?v=fgCslihD8is&feature=related

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??