11 ago 2017, 15:44

Сутрешно смятане 

  Poesía » Para niños
901 2 5

Десет банички си купих –

две за мама, три за тате.

С чая в ранната закуска

батко пък една изяде.

 

Само нещо ме тревожи:

цели пет ли са за мене?

Някак виждат ми се множко.

Грешка има. Но къде е?

© Петя Павлова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

"Математическа поезия" »

5 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??