11 авг. 2017 г., 15:44

Сутрешно смятане 

  Поэзия » Для детей
907 2 5

Десет банички си купих –

две за мама, три за тате.

С чая в ранната закуска

батко пък една изяде.

 

Само нещо ме тревожи:

цели пет ли са за мене?

Някак виждат ми се множко.

Грешка има. Но къде е?

© Петя Павлова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

"Математическа поезия" »

5 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??