Aug 11, 2017, 3:44 PM

Сутрешно смятане 

  Poetry » For kids
904 2 5

Десет банички си купих –

две за мама, три за тате.

С чая в ранната закуска

батко пък една изяде.

 

Само нещо ме тревожи:

цели пет ли са за мене?

Някак виждат ми се множко.

Грешка има. Но къде е?

© Петя Павлова All rights reserved.

The work is a contestant:

"Математическа поезия" »

5 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??