11.08.2017 г., 15:44 ч.

Сутрешно смятане 

  Поезия » За деца
897 2 5

Десет банички си купих –

две за мама, три за тате.

С чая в ранната закуска

батко пък една изяде.

 

Само нещо ме тревожи:

цели пет ли са за мене?

Някак виждат ми се множко.

Грешка има. Но къде е?

© Петя Павлова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Математическа поезия" »

5 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??