Звезди люляков цвят.
Уханна пътека.
Слънчеви капки.
Влюбена арка листа.
Мечти пеперуди.
Сбъдване.
Души в преплитане.
Изваяна една съдба.
Олтар под дъга.
Заклинателка Вечната.
Покръстен свят.
Господар светлина.
© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados