Nov 27, 2007, 10:25 PM

Светлина 

  Poetry » White poetry
1469 0 11

Звезди люляков цвят.

Уханна пътека.

Слънчеви капки.

Влюбена арка листа.

Мечти пеперуди.

Сбъдване.

Души в преплитане.

Изваяна една съдба.

Олтар под дъга.

Заклинателка Вечната.

Покръстен свят.

                                                    Господар светлина. 

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??