26 mar 2019, 22:46

Свидно 

  Poesía
669 5 7

 

Брат ми е блуза с дълъг ръкав.

Много любима. Той ми я купи.

Брат ми е блуза. С него съм пак.

И ми е топло, и ми е хубаво.

 

Чувствам го колко е нежен и мек.

С джобче отляво, с цип се отваря.

Две кръпки кожа на раменете

(ех, понапукаха се, но карай).

 

Брат ми е топъл, брат ми е мек.

С дълги ръкави ръцете ми пази.

Често го нося. А напоследък

мисля: "обличам" – "обичам" ли значи?

 

© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??