13 ene 2012, 0:01

Свободно сърце 

  Poesía » De amor
910 0 2

Очите ми извади – да не виждам.

Ръцете ми завърза – да не чувстват топлина.

Вериги на краката ти ми сложи -

да бъда ничия, да съм сама.

Подаваше ми през решетките трошици,

случайно сещащ се понякога за мен.

И мислеше си, че ми даваш много.

И мислеше си, че си ощетен.

Тъй тялом аз останах твоя.

Насила – със вериги, без очи.

Сърцето ми остана си свободно -

забрави него да докоснеш ти.

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??