13 янв. 2012 г., 00:01

Свободно сърце 

  Поэзия » Любовная
916 0 2

Очите ми извади – да не виждам.

Ръцете ми завърза – да не чувстват топлина.

Вериги на краката ти ми сложи -

да бъда ничия, да съм сама.

Подаваше ми през решетките трошици,

случайно сещащ се понякога за мен.

И мислеше си, че ми даваш много.

И мислеше си, че си ощетен.

Тъй тялом аз останах твоя.

Насила – със вериги, без очи.

Сърцето ми остана си свободно -

забрави него да докоснеш ти.

© Детелина Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??