27 abr 2013, 9:53

Събличам... 

  Poesía
666 0 11

Събличам вината -

стара, износена дреха,

отесняла и скъсана

в тръните на съвестта...

И се гмуркам в дълбокото

на Очакването

и на Себе си

под вълните на спомена

към бездънието на страстта...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??