Apr 27, 2013, 9:53 AM

Събличам... 

  Poetry
664 0 11

Събличам вината -

стара, износена дреха,

отесняла и скъсана

в тръните на съвестта...

И се гмуркам в дълбокото

на Очакването

и на Себе си

под вълните на спомена

към бездънието на страстта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??