27.04.2013 г., 9:53 ч.

Събличам... 

  Поезия
667 0 11

Събличам вината -

стара, износена дреха,

отесняла и скъсана

в тръните на съвестта...

И се гмуркам в дълбокото

на Очакването

и на Себе си

под вълните на спомена

към бездънието на страстта...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??