За всеки ден от живота си се питам!?
Дали ще мога аз да издържа?
На собствената си настройка...
Да остана верен аз на любовта!?
А времето, животът, ме затрупват...
С въпроси правилно ли съм постъпил!
Или съм грешил! А грешка ли е?
Щом на тях прощавах, а себе си винях.
Очи затварям, сърцето ми кърви...
За кой ли път преглъщам аз
отровата горчива...
Усмихвам се, но в мен гори измамата
на моята съдба горчива.
© Ангел Todos los derechos reservados