16 ene 2015, 20:48

Съждение 

  Poesía » Filosófica
384 0 3

Днес пак ще споря

със себе си защото.

Не се разбирам с себе си дори...

Уж честен съм,

но истински ли съм не зная!

-Дали в желанието си

да бъда честен...

Не лъжа другите с това.

Нима кумири си създавам!?

Или всичко е лъжа?

В светът ни пошлостта е много.

Защо тогава аз помагам във това?

Защо от другите извземам...?

Дори и малкото им добрина.

Лъжец ли съм... Или човек греховен?

Дали би Господ ми простил!?

Че другите поставям в клетки.

А себе си до Господ наредил.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви приятели за топлите думи!Радост е да ви имам!!!Пламъче ,фреди !!!
  • Човечен,човек си!!!
    Поздрави.
  • Много въпроси си задаваш, Ачо!
    Искрено ти желая да намериш правилните
    и верни отговори за себе си!
    Хубава вечер и усмивки от мен!
Propuestas
: ??:??