Сълзите изсъзнаха вече...
страхът ми отдавна умря...
Е, виж ме, о, мило момиче...
ти мислиш, че тъна в тъга...
но аз съм по-тъмен от мрака...
по-хладен съм аз от смъртта...
усмивката моя е ледна...
смехът ми е кървав бръснач...
след цялата тая вендета...
която проведохме с теб...
аз станах пет пъти по-силен...
по-страшен от варварски меч...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados