21.11.2017 г., 21:56 ч.

Сълзите изсъхнаха вече 

  Поезия » Философска
230 2 0

Сълзите изсъзнаха вече...

страхът ми отдавна умря...

Е, виж ме, о, мило момиче...

ти мислиш, че тъна в тъга...

но аз съм по-тъмен от мрака...

по-хладен съм аз от смъртта...

усмивката моя е ледна...

смехът ми е кървав бръснач...

 

след цялата тая вендета...

която проведохме с теб...

аз станах пет пъти по-силен...

по-страшен от варварски меч...

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??